Projektmarknaden

Arbetar du inom projektmarknaden ser vi gärna att leveransen kommer från oss. Vårt fokus är att göra det smidigt och enkelt för dig som satsar på projekt. Med våra varumärken täcker vi en stor del av både förvaring och kök som gör dig som kund ännu mer konkurrenskraftig. Låter det intressant med en leverantör, en kontakt - ett smidigt samarbete?

Industrikund

Vi finns tillgängliga med bra koncept för att hjälpa er verksamhet framåt. Vi anpassar oss efter era behov och hjälper er att växa på marknaden.

Till jobb

Återförsäljare/ jobbar inom detaljhandeln

För dig som återförsäljare har du med våra produkter och varumärken möjlighet att erbjuda dina kunder våra innovativa, smarta och funktionella förvarings- och inredningslösningar för hemmets alla rum. Låter det intressant att bli återförsäljare av våra produkter?

Till jobb

Vi jobbar med landets största hustillverkare

Vi vet att alla huskunder har olika behov när det kommer till förvaring. Vissa vill visa upp, andra vill gömma undan. Därför erbjuder vi med våra varumärken Mirro och Pelly System både en gedigen träinredning och vägghängd inredning. Bänkskivor, stänkpanel och fönsterbrädor tillverkas i Nässjö under varumärket LG Collection. Ska vi tillsammans förverkliga dina huskunders förvaringsdrömmar?

Till jobb